Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Kosmētikas laboratorija Vaski un biezinātāji
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt

Vaski un biezinātāji feed

Šķirot pēc:
Nosaukums Kods Cena Attēls Īss apraksts Pievienot / Apskatīt
Akācijas sveķi (Acacia Senegal gum) - 10 gr. Vb_4 0.85 € Akācijas sveķus var izmantot kā biezinātāju un stabilizētāju gan acu serumos un želejās, gan ķermeņa, dekoltē un sejas kopšanas līdzekļos.

Attīrīts bišu vasks (Cera alba wax) - 10 gr. Vb_8 0.60 € Attīrītu bišu vasku izmanto ka biezinataju un konsistences veidotāju dažādos kosmētikas līdzekļos- balzāmos, sviestos, krēmos, lūpu krāsās, maskās un skrubjos.

Bioloģiski sertificēts bišu vasks gabaliņos (Cera alba) Bv_1 0.70 € Svaigs un aromātisks Latvijas bišu vasks- ideāli piemērots lūpu balzāmu gatavošanai, matu vaskam, ķermeņa sviestiem.

Caurspīdīgā ksanatāna sveķi (Xanthan gum) - 10gr. Vb_10 1.40 € Ksanatāna sveķi ir dabisks, efektīvs biezinātājs un papildus emulgators, kas ļauj ūdeni saturošus kosmētikas līdzekļus iebiezināt un stabilizēt emulsijas ar samazinātu emulgatora daudzumu.

Celulozes sveķi (Cellulose) – 10 gr. Cp48 2.15 € Ce­lu­lo­zes sve­ķi ir ide­āli pie­mē­ro­ti že­lej­krē­mu, flu­īdu, že­le­ju, ma­tu vei­do­ša­nas lī­dzek­ļu, maz­gā­ša­nas lī­dzek­ļu pa­ga­ta­vo­ša­nai un kon­sis­ten­ces uz­la­bo­ša­nai.

Cera Bellina vasks (Polyglyceryl-3-beeswax) - 10 gr. Bv_2 0.80 € Ar Cera Bellina iespējams pagatavot gan lūpu spīdumus, gan ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļus.

Cetearilspirts (Cetearyl Alcohol) - 20 gr. Vb_2 1.00 € Cetearilspirtu kosmētikas gatavošanā izmanto kā papildus emulgatoru- to var kombinēt ar emulsējošo vasku vai Xyliance lai iegūtu biezāku, krēmīgāku vai barojošāku izstrādājumu.

Cetilalkohols (cetyl alcohol) – 10 gr. Vb_7 0.35 € Cetilspirts ir īpaši piemērots mitrinošiem kosmētikas līdzekļiem, kuriem nepieciešams papildus emulgators aizsargājošo īpašību nodrošināšanai- roku un ķermeņa krēmiem, sejas krēmiem sausai vai novecot sākušai ādai, kā arī matu maskās un balzāmos, attīrošo

CSL emulgators (Calcium Stearoyl Lactylate) – 10 gr. Em_17 0.70 € CSL ir ūdens- eļļā emulgators, kas nozīmē to, ka tas izmantojams, lai pagatavotu krēmus un citus kosmētikas līdzekļus ar augstu taukvielu saturu- sviestus, lūpu balzāmus, skrubjus, krēmus, matu maskas un vannas produktus.

Guāra sveķi (Cyamopsis tetragonolobus gum) - 10 gr. Vb_3 0.40 € Guāra sveķi kā biezinātājs un kosmētikas stabilizētājs (krēmiem, pieniņiem) ir izmantojams visiem ādas tipiem- gan sausām, jūtīgām, gan taukainām un problemātiskām.

GuarSilk (Gu­ar hydroxypropyltrimonium chlo­ri­de) – 10 gr. Cp49 1.40 € Gu­ar­Silk pie­mīt ke­ra­tī­na vei­do­ša­nos sti­mu­lē­jo­šas īpa­šī­bas, kas bū­tis­ki uz­la­bo sau­su, bo­jā­tu ma­tu stā­vok­li, kā arī ādas kop­ša­nas lī­dzek­ļos no­dro­ši­na pa­pil­dus mīk­sti­no­šas un ādas elas­tī­bu uz­la­bo­jo­šas īpa­šī­bas.

Jojobas vasks (Simmondsia Chinensis) - 10 gr. Jv_1 0.70 € Jojobas vasks ir lieliska alternatīva bišu vaskam. Tas ir bez aromāta un piemērots cilvēkiem ar alerģiju pret bišu produktiem un tiem, kuriem nepatīk bišu vaska aromāts.

Kandelila vasks (Euphorbia cerifera) – 10 gr. Vb_5 0.60 € Kandelila vasks ir no kandelila krūma mizām un dzinumiem iegūts augu vasks.

Karagēns (Chondrus crispus) - 10 gr. Vb_9 1.30 € Karagēns, jeb karagēna sveķi, ir polisaharīds ko iegūst no sarkanajām aļģēm. Karagēnu izmanto kā biezinātāju, konsistences regulētāju un ādu mīkstinošu, nogludinošu piedevu kosmētikā.

Karnauba vasks (Copernicia Cerifera) - 10 gr. Vb_6 0.70 € Karnauba vasks, atšķirībā no bišu vaska, nav alerģisks, piešķir kosmētikas līdzekļiem vieglu spīdumu, tādēļ bieži izmantojams gan lūpu balzāmos, gan citos kosmētikas līdzekļos kā biezinātājs un konsistences veidotājs.

Ksanatāna sveķi (Xanthan gum) - 10 gr. Ks1 0.70 € Ksanatāna sveķi pilnīgi dabīgi un droši- tos iegūst glikozes fermentācijas procesā ar Xanthomonas campetris baktērijām- iegūstot biezinošu vielu (pulveri), kuru pievienojot ūdenim, ziedūdenim vai augu novārījumam izveidojas želeja.

Silīcijs (Silica) – 10 gr. Cp45 0.95 € Silīcijs ir lieliska piedeva uz eļļas bāzes gatavotiem skrubjiem, jo tas veido želeju, kas neļauj noslāņoties abrazīvajām piedevām – sālim, cukuram, sēkliņām, granulām u.c. Silīcijs ir drošs izmantošanā gan ķermeņa, gan sejas attīrīšanas līdzekļiem.

Stearīnskābe (Stearic Acid) - 20 gr. Vb_1 0.70 € Steraīnskābe ir piesātinātā taukskābe, kas sastopama augu eļļās un sviestos- īpaši kokosriekstu, palmu, palmu kodolu eļļās.

Vegesilk - 10 gr. Cp44 1.15 € INCI: Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides. Vegesilk ir dabīgs, no palmu eļļas iegūts vasks, ko kosmētikā izmanto kā emulsiju un citu kosmētikas līdzekļu konsistenci un tekstūru uzlabojošu sastāvdaļu.



  • «« Sākums
  • « Iepriekšējā
  • 1
  • Nākošā »
  • Pēdējā »»


Rāda #  
Rezultāts 1 - 19 no 19
Visi Internetveikali un cenas