Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Kosmētikas laboratorija Emulgatori
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt

Emulgatori feed

Šķirot pēc:     Rāda #  

Rezultāts 1 - 20 no 32
Nosaukums Kods Cena Attēls Īss apraksts Pievienot / Apskatīt
Attīrīts bišu vasks (Cera alba wax) - 10 gr. Vb_8 0.60 € Attīrītu bišu vasku izmanto ka biezinataju un konsistences veidotāju dažādos kosmētikas līdzekļos- balzāmos, sviestos, krēmos, lūpu krāsās, maskās un skrubjos.

BTMS 50 emulgators - 10 gr. Em_8 0.85 € BTMS 50 (INCI: Cetearyl Alcohol,Behentrimonium Methosulfate) emulgators ir viela, kas īpaši piemērota gatavojot matu maska, balzāmus un kondicionierus.

Cetearilspirts (Cetearyl Alcohol) - 20 gr. Vb_2 1.00 € Cetearilspirtu kosmētikas gatavošanā izmanto kā papildus emulgatoru- to var kombinēt ar emulsējošo vasku vai Xyliance lai iegūtu biezāku, krēmīgāku vai barojošāku izstrādājumu.

Cetilalkohols (cetyl alcohol) – 10 gr. Vb_7 0.35 € Cetilspirts ir īpaši piemērots mitrinošiem kosmētikas līdzekļiem, kuriem nepieciešams papildus emulgators aizsargājošo īpašību nodrošināšanai- roku un ķermeņa krēmiem, sejas krēmiem sausai vai novecot sākušai ādai, kā arī matu maskās un balzāmos, attīrošo

Cetilesteri (Cetyl esters) - 10 gr. Em_11 0.70 € Cetilesteri kombinācijā ar eļļu veido želejveidīgu, maigu, krēma konsistences kosmētikas līdzekli, tādēļ tas ideāli piemērots lūpu spīdumiem, eļļas skrubjiem un maskām, balzāmiem raupjai ādai, kā arī eļļas želejām ķermenim.

CSL emulgators (Calcium Stearoyl Lactylate) – 10 gr. Em_17 0.70 € CSL ir ūdens- eļļā emulgators, kas nozīmē to, ka tas izmantojams, lai pagatavotu krēmus un citus kosmētikas līdzekļus ar augstu taukvielu saturu- sviestus, lūpu balzāmus, skrubjus, krēmus, matu maskas un vannas produktus.

Cukura esteri (Sucrose stearate) - 30 gr. Em_1 3.90 € Cukura esteri ir ideāls emulgators krēmiem, kuru sastāvā ir augsts nestabilo eļļu un pret karsēšanu jūtīgu izejvielu saturs.

Ecomulse emulgators - 10 gr. Em_12 0.60 € INCI: Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate. Ecomulse ir Ecocert akceptēts emulgators dabīgā kosmētikā. Šo emulgatoru var izmantot ļoti plašam kosmētikas klāstam- sākot ar acu krēmiem un beidzot ar ķermeņa sviestiem.

Emulsificējošais vasks - 20 gr. Ev_1 1.40 € Emulsificējošais vasks ir drošs, no augiem iegūts emulgators, tā kušanas temperatūra ir 48 C un to var izmantot mājās gatavotiem sejas un ķermeņa losjoniem, krēmiem, sviestiem, skrubjiem, maskām, ziedēm un pieniņiem.

Emulsoft emulgators (Polyglyceryl-6 Distearate ) - 10 gr. Em_13 1.15 € Emulsoft ir dabīgs, Ecocert akceptēts, no palmu eļļas un glicerīna iegūts emulgators ar labām emulģējošām spējām un tas ir piemērots dažādu emulsijas tipa kosmētikas līdzekļu pagatavošanai.

Glicerilstearāts (Glyceryl Stearate) - 10 gr. Cp54 0.90 € Glicerilstearāts piešķir emulsijām patīkamu konsistenci un tekstūru, kā arī mīkstina un aizsargā ādu, un to parasti izmanto kopā ar citiem papildus vai pamata emulgatoriem, lai iegūtu stabilu un noturīgu emulsiju.

Glikolstearāts (Glycol Stearate) - 10 gr. Cp56 1.00 € Glikolstearāts ir augu izcelsmes papildus emulgators, kuru kosmētikā izmanto galvenokārt mazgājošos līdzekļos, lai piešķirtu tiem izteikti baltu krāsu, kā arī iebiezināto tos.

GMS SE emulgators (Glyceryl monostearate SE) - 10 gr. Em_19 0.55 € GMS SE emulgators ir augu izcelsmes dabīgs pamata emulgators, kas piemērots lai pagatavotu vieglas, mitrinošas, visiem ādas tipiem piemērotas emulsijas- pieniņus, krēmus, maskas, serumus.

Lamcreme (Glyceryl Stearate, Glyceryl) - 20 gr. Em_6 1.40 € Lamecreme ir mājas apstākļos viegli lietojams emulgators, kas spēj sasaistīt salīdzinoši augstu eļļas koncentrāciju krēmā. Lamecreme emulgators ir īpaši piemērots kosmētikai, kas paredzēta sausai, novecot sākušai, jūtīgai ādai, jo palīdz veidot uz ādas ai

Lanolīns (Lanolin) - 50 gr. Cp61 5.00 € Lanolīna galvenās priekšrocības ir ļoti līdzīgā cilvēka ādas taukvielu struktūra- tas spēj aizstāt ādas dabisko sebumu, tādejādi pasargājot sausu, bojātu, trauslu ādu no apkārtējās vides nelabvēlīgās iedarbības un dabiskā mitruma zuduma- lanolīns kosmētik

Lizolecitīns (Lysolecithin) - 50 ml Em-04 2.70 € Lizolecitīns ir daļēji fermentēts lecitīns, ko iegūst no sojas pupiņām vai rapšu sēklām un to izmanto kosmētikā kā emulgatoru.

MM papildus emulgators(Myristyl Myristate) – 10 gr. Em_18 1.00 € Bez emulģējošām un biezinošām īpašībām tas piešķir kosmētikas līdzeklim arī piesātināti baltu krāsu, kas ir būtiski, lai uzlabotu krēmu, matu kondicionieru un citu kosmētikas līdzekļu vizuālo izskatu.

Montanov 68 (Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside) - 10 gr. Em-034 1.35 € Montanov 68 ir augu izcelsmes (palmu eļļas, kokosriekstu eļļas un olīveļļas) emulgators, kas veido bagātīgas emulsijas un ir Ecocert akceptēts dabīgajā kosmētikā.

Montanov L (C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside) - 10 gr. Em-03 1.35 € Montanov L ir Ecocert akceptēts, dabiskas izcelsmes augu emulgators kas piemērots dažāda tipa, konsistences un pielietojuma emulsijām.

Olivem 1000 – emulsējošais vasks - 10 gr. Ol_1 1.35 € Olivem 1000 emulsējošais vasks ir pilnībā dabisks, iegūts no olīveļļas un ērti, vienkārši lietojams mājas apstākļos, lai pagavatotu krēmus, losjonus, emulsijas uz eļļas - ūdens bāzes.





Rāda #  
Rezultāts 1 - 20 no 32
Visi Internetveikali un cenas