Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Kosmētikas laboratorija Virsmaktīvās vielas
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt

Virsmaktīvās vielas feed

Šķirot pēc:
Nosaukums Kods Cena Attēls Īss apraksts Pievienot / Apskatīt
Amphosol 2C (Disodium Cocoamphodiacetate) - 50 ml VAV10 1.85 € Amphosol 2C ir no kokosriekstu eļļas iegūta virsmaktīva viela, ko iespējams izmantot gan kā pamatu mazgājošam līdzeklim, gan kā papildus piedevu citu virsmaktīvo vielu maisījumiem.

Babassu betaīns (Babassuamidopropil betaine) - 20 ml VAV3 1.40 € Babassu betaīnu izmanto kā papildus vielu, lai mazgājošiem līdzekļiem piešķirtu putu apjomu, kā arī matu kopšanas līdzekļos kā statiskās elektrības mazinātāju un kondicionējošu piedevu.

Decilglukozīds (Decyl glucoside) - 50 ml VAV4 1.70 € Decilglukozīds ir no palmu un kokosriekstu eļļām iegūta, dabiska putojoša virsmaktīva viela, ko mazgājošos līdzekļos izmanto izteiktu putu veidošanas dēļ.

Glicerilstearāts (Glyceryl Stearate) - 10 gr. Cp54 0.90 € Glicerilstearāts piešķir emulsijām patīkamu konsistenci un tekstūru, kā arī mīkstina un aizsargā ādu, un to parasti izmanto kopā ar citiem papildus vai pamata emulgatoriem, lai iegūtu stabilu un noturīgu emulsiju.

Glikolstearāts (Glycol Stearate) - 10 gr. Cp56 1.00 € Glikolstearāts ir augu izcelsmes papildus emulgators, kuru kosmētikā izmanto galvenokārt mazgājošos līdzekļos, lai piešķirtu tiem izteikti baltu krāsu, kā arī iebiezināto tos.

Kokosriekstu betaīns (Cocoamidopropyl betaine) VAV1 1.15 € Kokosriekstu betaīns ir virsmaktīvā viela, ko plaši izmanto šampūnu, dušas želeju, vannas putu un citu mazgājošu līdzekļu sastāvos. Pievienot produktu
Kokosriekstu sulfāts (sodium coco sulphate) - 50 gr. VAV9 2.25 € Kokosriekstu sulfāts ir no kokosriekstu eļļas iegūta mazgājoša viela. Tas ir baltas granulas bez izteikta aromāta ar lieliskām putojošām un mazgājošām īpašībām.

Lamesoft (Coco glucoside, Glyceryl oleate) - 50 ml VAV7 2.20 € Lamesoft ir maiga papildus virsmaktīvā viela, kas piešķir matu, ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļiem izteikti mīkstinošas, aizsargājošas un ādas hidrolipīdo slāni atjaunojošas īpašības.

Laurilglukozīds (Lauryl glucoside) - 100 g VAV5 2.70 € Laurilglukozīds ir nejonu virsmaktīvā viela ko iegūst no kokosriekstu un kukurūzas eļļām. Laurilglikozīds ir maiga mazgājoša viela un tam piemīt virsmaktīvo vielu maisījumus biezinošas īpašības.

PlantaponLGC(Sodium Lauryl Glucose Carboxylate,Lauryl Glucoside) Cp52 3.20 € Plantapon LGC ir no augu valsts izejvielām (kokosriekstu, palmu eļļām, cietes un cukuriem) iegūta īpaši maiga virsmaktīvā viela, kas ir lieliski piemērota gan ādas, gan matu kopšanas līdzekļiem, kā arī mazu bērnu mazgājošā kosmētikā.

SCI (Sodium Cocoyl Isethionate) - 50 gr. VAV8 1.95 € SCI ir balts pulveris bez izteikta aromāta, ko izmanto lai gatavotu cietas šampūnziepes, dušas ziepes un “2 in 1” šampūnus ar augu eļļu un sviestu piedevu, kas nodrošina lieliskas barojošas un mīkstinošas īpašības.

SLSA (Sodium lauryl sulfoacetate) – 50 gr. VAV11 2.75 € SLSA ir augu izcelsmes, no kokosriekstu un palmu eļļām iegūta, anjonu virsmaktīvā viela ar lieliskām putojošām un attīrošām īpašībām. Šī izejviela ir Ecocert akceptēta dabiskajā kosmētikā. SLSA ir balts pulveris, kas šķīst ūdenī, bet nav šķīdināms eļļā.

Turcijas sarkanā eļļa (Sulfated Ricinus Communis) El_87 1.99 € Turcijas sarkanā eļļa, jeb sulfonēta rīcineļļa ir maigs, attīrošs līdzeklis, kas šķīst ūdenī un ir lielisks pamats vannas eļļām, kosmētikas noņemšanas pieniņiem un eļļas želejām dušai. Pievienot produktu
Virsmaktīvo vielu bāze - 100 ml VAV6 2.70 € INCI: Sodium cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl glucoside, Sodium Cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate. VAV bāze satur 50%-55% virsmaktīvo vielu un to izmanto koncentrācijās no 20% līdz 50% no kosmētikas līdzekļa kopējās masas.



  • «« Sākums
  • « Iepriekšējā
  • 1
  • Nākošā »
  • Pēdējā »»


Rāda #  
Rezultāts 1 - 14 no 14
Visi Internetveikali un cenas