Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Kosmētikas laboratorija Citas piedevas Fitokeratīns - 30ml
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt
Ferulskābe (Ferulic acid) – 5 gr.Flip-top vāciņš 20 mm – 1 gb.

Fitokeratīns - 30ml
Palielināt bildi


Fitokeratīns - 30ml

Cena: 3.00 €


INCI: Aqua & Hydrolyzed Corn Protein & Hydrolyzed Wheat Protein & Hydrolyzed Soy Protein

Fitokeratīns ir augu izcelsmes aktīvā viela lietošanai sejas, ķemeņa, roku ādas un matu kopšanas līdzekļos.

Fitokeratīns sastāv no kukurūzas, kviešu un sojas protetīnu maisījuma, kas iekļūst matu un ādas dziļākajos slāņos, nodrošinot to mitrināšanu, atjaunošanu un elastību.

Fitokeratīnu ādas kopšanas līdzekļos ieteicams izmantot kā mitrinošu, elastību uzlabojošu un  tonizējošu piedevu – šī aktīvā viela mazina ādas sausumu un kairinājumu, ko ikdienā izraisa nelabvēlīgi ārējie apstākļi (klimats, sauss gaiss, UV starojums), kā arī uzlabo nogurušas, pelēkas ādas toni. Fitokeratīns piemērots visiem ādas tipiem un to ieteicams lietot tādos ādas kopšanas līdzekļos kā krēmi, pieniņi, želejas, maskas, ādas attīrīšanas līdzekļi (putas, ziepes, micelārie toniki).

Matu kopšanas līdzekļos fitokeratīns ir neaizvietojams matu elastības, spīduma un dzīvīguma atjaunošanā, jo spēj aizvietot nelabvēlīgu ārējo apstākļu, krāsošanas un veidošanas rezultātā zaudēto dabisko keratīnu.  Matu kopšanā fitokeratīnu īpaši ieteicams izmantot sausu, ļoti sausu un bojātu matu kopšanas līdzekļos – šampūnos, šampūnziepēs, bet jo īpaši – matu maskās, balzāmos un mitrinošos matu kopšanas līdzekļos, ko nav paredzēts izskalot.

Fitokeratīns ir termojūtīga viela, tādēļ to nav vēlams sildīt temperatūrā virs 45 °C. Fitokeratīns šķīst ūdenī un glicerīnā, bet nešķīst eļļā, sviestos.

Fitokeratīnu ieteicams izmantot koncentrācijā no 1% līdz 5% no kosmētikas līdzekļa kopējās masas. Šo aktīvo vielu var kombinēt ar ēteriskajām eļļām un citām aktīvajām vielā, konservantiem, biezinātājiem un emulgatoriem.


Pieejamība

Veikalā: 15






Visi Internetveikali un cenas