Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Eļļas Gurķu sēklu eļļa (Cucumis sativum seed oil) - 10ml
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt
Eļļas arrow Gurķu sēklu eļļa (Cucumis sativum seed oil) - 10ml
Gurķu pulveris (Cucumis sativum powder) - 50 gr.Hialuronskābe – mazmolekulārā (Sodium Hialuronate) - 1 gr.

Gurķu sēklu eļļa (Cucumis sativum seed oil) - 10ml
Palielināt bildi


Gurķu sēklu eļļa (Cucumis sativum seed oil) - 10ml

Cena: 3.30 €


Gurķis ir labi pazīstams un veselīgs produkts uzturā, kas bagāts ar minerālsāļiem un vitamīniem, atsvaidzinošs, ar patīkamu un svaigu aromātu. Gurķis ir ķirbju radinieks un pieskaitāms pie augļiem. Tā dzimtene ir Ziemeļindija, kur gurķi audzēti un izmantoti uzturā un ādas kopšanā jau vairāk kā 3000 gadus. Eiropā gurķus sāka audzēt pirms apmēram 2000. gadu, kad to sēklas no Austrumiem atveda romiešu tirgotāji.


Gurķu sēklu eļļu iegūst ar aukstās spiešanas metodi no nobriedušu gurķu sēklotnēm. Šī eļļa pieskaitāma pie aktīvās iedarbības eļļām- tā ir viegla, ne-taukaina, labi iesūcas un neatstāj lipīgu vai taukainu sajūtu. Gurķu sēklu eļļa ir bagāta ar ādai būtiskām nepiesātinātajām taukskābēm- tā satur gan oleīnskābi (14%-20%), gan linolskābi (60%-68%), kas nodrošina šīs eļļas lielisko iedarbību un universālo pielietojumu ādas kopšanā. Pateicoties pieminētajam taukskābju maisījumam, gurķu sēklu eļļa lieliski atjauno ādas hidrolipīdu slāni, novērš ādas sausumus un niezi, palīdz saglabāt ādas dabisko mitruma līmeni, mīkstina un uzlabo elastību, Eļļas sastāvā esošie polifenoli veicina ādas reģenerāciju, stimulē ādas šūnu atjaunošanos kā arī novērš oksidācijas procesus un priekšlaicīgu novecošanos.


Gurķu sēklu eļļa bagātīgā sastāva un vieglās konsistences dēļ ir piemērota visiem ādas tipiem- gan eļļu maisījumos (ar vai bez ēteriskajām eļļām), gan tīrā veidā, gan kā piedeva krēmiem, maskām, pieniņiem, matu kopšanas līdzekļiem, acu un lūpu kopšanas produktiem, pēc skūšanās balzāmu un intensīvi kopjošu serumu sastāvos.


Gurķu sēklu eļļu kosmētikā izmanto koncentrācijā no 1% līdz 100%, to nav vēlams karsēt (termiski apstrādāt un sildīt temperatūrā virs 50° C). Gurķu sēklu eļļu vēlams uzglabāt vēsā vietā.


Pieejamība

Veikalā: 16






Visi Internetveikali un cenas