Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Eļļas IPM (Isopropyl Miristate) - 50 ml
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt
Eļļas arrow IPM (Isopropyl Miristate) - 50 ml
Inulīns (Inulin) - 10 gr.Iscaguard konservants - 10 ml

IPM (Isopropyl Miristate) - 50 ml
Palielināt bildi


IPM (Isopropyl Miristate) - 50 ml

Cena: 2.55 €


IPM, jeb isopropilmiristāts ir augu izcelsmes taukskābju esteris, kas  kosmētikā tiek izmantots, lai mazinātu eļļu un eļļu maisījumu „taukainību”, veicinātu kosmētikas līdzekļa iesūkšanos ādā, veidojot sausu un samtainu sajūtu uz ādas. IPM ir lieliski piemērots arī smaržu uz eļļas bāzes pagatavošanai, jo tas uzsūcas daudz ātrāk par tīrām augu eļļām un neveido taukainu vai lipīgu sajūtu uz ādas.


IPM plaši izmanto augu eļļu vai/un sviestu maisījumos un uz eļļas bāzes gatavotos serumos, lai uzlabotu to iesūkšanās spējas, novērstu pārlieku taukainību vai spīdīgu/lipīgu ādu, tas nav alerģisks. IPM var lietot arī emulsijas tipa kosmētikā, ja nepieciešams saglabāt krēma barojošās īpašības, bet vēlaties uzlabot tā iesūkšanos un sajūtu uz ādas. Matu kopšanā IPM ir piemērots gan matu balzāmos un kondicionieros kā eļļas aizstājējs, kā arī matu galiņu kopšanas serumos. IPM var izmantot arī lūpu balzāmos, lai pagatavotu vieglu, ne-taukainu produktu.


IPM ir īpaši piemērota piedeva roku krēmiem, jo tas ļauj radīt vieglāku, „sausāku” sajūtu, nemazinot krēma kopjošās un aizsargājošās īpašības.


IPM šķīst eļļās, bet nešķīšt ūdenī. Ja nepieciešams, to var termiski apstrādāt (sildīt), kā arī IPM neoksidējas skābekļa vai UV staru ietekmē.


IPM ir piemērots visiem ādas tipiem, to izmanto koncentrācijā no 1% līdz 30%.


Pieejamība

Veikalā: 14






bursa escort
Visi Internetveikali un cenas