Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Ziedūdeņi Ceriņu destilāts (Syringa vulgaris flower water) - 100 ml
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt
Ziedūdeņi arrow Ceriņu destilāts (Syringa vulgaris flower water) - 100 ml
Ceriņi - dabīgs aromāts - 10 mlCetearilspirts (Cetearyl Alcohol) - 20 gr.

Ceriņu destilāts (Syringa vulgaris flower water) - 100 ml
Palielināt bildi


Ceriņu destilāts (Syringa vulgaris flower water) - 100 ml

Cena: 4.40 €


Ceriņu destilātu iegūst no svagiem ceriņu ziediem ar tvaika destilāciju. Tam piemīt maigs ziedu aromāts un šo destilātu ieteicams izmantot sejas un ķermeņa ādas, kā arī matu kopšanā.


Ceriņu ziediem piemīt vieglas antibakteriālas, pret iekaisuma un nomierinošas īpašības, kā arī tie mazina tūskainību un līdzsvaro ādu, tādēļ ceriņu destilāts ir piemērots visiem ādas tipiem, kā arī iekaisušas ādas kopšanai.


Ceriņiem piemīt vieglas tonizējošas īpašības, kas īpaši svarīgi kuperozes, jeb paplašinātu sīko ādas kapilāru gadījumos- ceriņu destilāts uzlabos ādas stāvokli, mazinās apsārtumu un palīdzēs nostiprināt kapilārus.


Līdzīgi kā citi destilāti, ceriņu ziedūdens ir piemērots ādas tonizēšanai un atsvaidzināšanai, matu aromatizēšanai, kā piedeva dažādiem kosmētikas līdzekļiem ūdens vietā- krēmos, maskās, želejās, pieniņos, tonikos, šapmūnos un balzāmos.


Ceriņu destilātu var lietot arī acu zonas kopšanai – samitrinot vates plāksnīti un uzklājot uz aizvērtiem acu plakstiņiem tas mazinās tūsku un tumšos lokus, atsvaidzinās un mitrinās ādu.


Ceriņu destilāts iegūts no Jelgavas novadā augušiem bioloģiskas kvalitātes ceriņu ziediem.


Pieejamība

Veikalā: 1






Visi Internetveikali un cenas