Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Eļļas Brokoļu sēklu eļļa (Brassica oleracea seed oil) - 30ml
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt
Eļļas arrow Brokoļu sēklu eļļa (Brassica oleracea seed oil) - 30ml
Bisabolols (Alpha- bisabolol) – 5 mlBrūna stikla trauks kosmētikai

Brokoļu sēklu eļļa (Brassica oleracea seed oil) - 30ml
Palielināt bildi


Brokoļu sēklu eļļa (Brassica oleracea seed oil) - 30ml

Cena: 7.20 €


Brokoļu sēklu eļļu iegūst no Itālijā augušu brokoļu sēklām ar auksto spiešanas metodi. Šī eļļa ir viegla, ar unikālu taukskabju sastāvu un īpaši piemērota ādas un matu kopšanai.

Brokoļu sēklu eļļa ir lieliska piedeva sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļiem -  krēmiem, eļļām, serumiem un pieniņiem, kā arī lūpu kopšanas produktiem – balzāmiem, lūpu krāsām, jo tā labi iesūcas, piešķir ādai veselīgu mirdzumu un nerada taukainības vai „smaguma” sajūtu. Šī eļļa satur nepiesātinātās taukskābes (erukskābi, linolskābi, oleīnskābi), kas nodrošina tās mīkstinošo un mitruma līmeni līdzsvarojošo iedarbību uz ādu.

Vieglā sastāva un augstā omega-9 taukskābju satura dēļ brokoļu sēklu eļļa ir piemērota visiem ādas tipiem, arī ādai ar noslieci uz poru aizsprostojumiem un taukainai vai kombinētai ādai, viegli reģenerējošo īpašību dēļ šo eļļu ieteicams izvēlēties arī nobriedušas un novecot sākušas ādas kopšanai.

Brokoļu sēklu eļļa ir ļoti piemērota piedeva matu eļļām, serumiem, balzāmiem un maskām- pat neliels tās daudzums atdzīvina un nogludina matus, padara tos mirdzošākus, gludākus un vieglāk ķemmējamus. Lietojiet līdz 10% šīs eļļas matu kopšanas līdzekļu maisījumos vai pavisam nedaudz tīru eļļu izmazgātos, viegli mitros vai sausos matu galiņos. Brokoļu sēklu eļļai ir līdzīga iedarbība kā silikonam, kuru parasti izmanto matu kopšanas līdzekļos- tā nogludina matus, piešķir tiem mirdzumu, bet nerada pārlieku taukainību.

Brokoļu sēklu eļļa pateicoties unikālajai taukskābju kombinācijai, ir noturīga pret oksidāciju, tādēļ, ja nepieciešams, to var sildīt temperatūrā līdz 80 °C. Brokoļu sēklu eļļu lieto kosmētikas līdzekļos –  emulsijās,krēma un pieniņa bāzē, eļļu maisījumos un serumos no 1% līdz 20%, bet tīrā veidā – kā matu kopšanas serumu sausiem matu galiem un sejas, ķermeņa ādai kā intensīvas kopšanas serumu.


Pieejamība

Veikalā: 9






Visi Internetveikali un cenas