Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Eļļas Apelsīnu sēklu eļļa (Citrus aurantium dulcis seed oil) - 50ml
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt
Eļļas arrow Apelsīnu sēklu eļļa (Citrus aurantium dulcis seed oil) - 50ml
Apelsīna lapu (petitgrain) ēteriskā eļļa (citrus aurantium)5mlApelsīnu ziedu ūdens (Citrus aurantium)

Apelsīnu sēklu eļļa (Citrus aurantium dulcis seed oil) - 50ml
Palielināt bildi


Apelsīnu sēklu eļļa (Citrus aurantium dulcis seed oil) - 50ml

Cena: 3.50 €


Apelsīnu sēklu eļļu iegūst no saldajiem apelsīniem kā pārtikas rūpniecības blakusproduktu no sulas ieguvē pāri palikušajām sēklām. Šī eļļa ir viegla, maigi dzeltenā krāsā, bez izteikta aromāta.

Apelsīnu sēklu eļļa ir bagāta ar palmitīnskābi, oleīnskābi un linolēnskābi, kuras nodrošina tās ādu mīkstinošās, barojošās un kopjošās īpašības. Apelsīnu sēklu eļļa ir piemērota visiem ādas tipiem, jo tā nav komedogēna (neveicina poru aizsprostojumus), viegli iesūcas, reģenerē un tonizē ādu.

Apelsīnu sēklu eļļa ir lieliski piemērota sejas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļu sastāvos, īpaši dienas krēmos, matu maskās, masāžas eļļās un kosmētikas noņemšanas produktos. Šo eļļu vieglās konsistences dēļ droši var pievienot arī vannas produktiem (putotām ziepēm, vannas bumbām, vannas sālim u.t.t.).

Apelsīnu sēklu eļļu ādas kopšanā var izmantot tīru, bez piedevām, vai kombinācijā ar citām eļļām, sviestiem, vaskiem.

Apelsīnu sēklu eļļa nav karstumjūtīga un to var apstrādāt temperatūrā līdz 80-85 C.


Pieejamība

Veikalā: 5






Visi Internetveikali un cenas