Reģistrēšanās forma






Meklēt

Vārda dienas svin!

Šodien: Klaudija, Persijs, Vaida

Pieraksties JAUNUMIEM

Ja vēlaties atteikties no jaunumu saņemšanas nosūtiet atteikumu uz e-pastu: raimonds@bbfactory.lv
Ievadi drošības kodu: 123
Vārds:
E-pasts:
Reklāmkarogs
Par un ap pasūtījumiem,
šī brīža darbiem un aktualitātēm!
Flickr MySpace Twitter YouTube



Apmeklētāji

Šodien: 17
Vakar: 489
Pagājušo nedēļ: 3559
Kopā: 203166


Follow us on Twitter
PrintētE-mail
Kosmētikas laboratorija arrow Konservanti arrow E vitamīns (Tocopherol) – 10 ml


E vitamīns (Tocopherol) – 10 ml
Palielināt bildi


E vitamīns (Tocopherol) – 10 ml

Cena: 1.80 LVL

Uzdot jautājumu par produktu

E vitamīns ir klasisks antioksidants (viela, kas spēj mazināt, aizkavēt vai novērst citu vielu oksidēšanos), kas pasargā ādu no brīvo radikāļu iedarbības, aizsargā un novērš tās novecošanos,  mazina mitruma zudumu ādā un  uzlabo tās dabiskās aizsarg spējas.

 

E vitamīns ir dabisks konservants eļļai – 0.5% piedeva no kopējās masas paildzinās eļļu, īpaši nerafinētu, derīguma termiņu, novērsīs to oksidēšanos. Neliela E vitamīna piedeva ādas kopšanas līdzekļiem piešķirs tiem mitrinošas un ādu mīkstinošas īpašības, pasargās ādu no ultravioleto staru kaitīgās iedarbības, veicinās ādas šūnu atjaunošanos un pasargās ādu no brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības.

 

E vitamīnu var pievienot sejas, ķermeņa, matu kopšanas līdzekļiem- eļļām, sviestiem, maskām līdz 1% no kosmētikas līdzekļa kopējās masas. Ieteicams lietot produktiem, kuru temperatūra nepārsniedz 40 grādus pēc Celsija.

 

Bieži E vitamīnu pievieno ādas kopšanas līdzekļiem, lai uzlabotu to spēju veicināt šūnu atjaunošanos ( pret striju līdzekļiem u.c.) un rētu mazināšanos.

 

Piedāvājam iegādāties E vitamīnu 10 ml iepakojumā.

1 mililitrs E vitamīna ir 20 pilieni.


Pieejamība

Veikalā: 21

Parasti tiek piegādāts:

2-3d.gif