Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Kosmētikas laboratorija Babassu betaīns (Babassuamidopropil betaine) - 20 ml
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt
Kosmētikas laboratorija arrow Babassu betaīns (Babassuamidopropil betaine) - 20 ml
Avokado-piparmētru lūpu balzāms - 5 gBabassu eļļa (Orbignya Oleifera oil) – 120 ml

Babassu betaīns (Babassuamidopropil betaine) - 20 ml
Palielināt bildi


Babassu betaīns (Babassuamidopropil betaine) - 20 ml

Cena: 1.40 €


Babassu betaīns ir no babassu eļļas iegūta virsmaktīvā viela ar izteiktām putojošām īpašībām. Babassu betaīnu izmanto kā papildus vielu, lai mazgājošiem līdzekļiem piešķirtu putu apjomu, kā arī matu kopšanas līdzekļos kā statiskās elektrības mazinātāju un kondicionējošu piedevu. Babassu betaīnam nepiemīt kairinoša iedarbība, tādēļ to var izmantot gan sejas, gan matu un jūtīgas ķermeņa ādas mazgāšanai paredzētos līdzekļos.


Babassu betaīns pieskaitāms pie amfotērajām virsmaktīvām vielām- tas maina jonu uzlādi atkarībā no kosmētikas līdzekļa skābju- sārmu (ph) līdzsvara- sārmainā vidē (7+ ph) tas ir negatīvi lādēts, bet skābā vidē (zem ph7) tā darbība ir pozitīvi lādēta. Amfotēras virsmaktīvas vielas ir piemērotas gan ādas, gan gļotādas maigai attīrīšanai, kā arī šīm vielām piemīt neliela baktericīda iedarbība, tādēļ tās īpaši piemērotas dažādiem personīgās higiēnas līdzekļiem.


Mazgāšanas līdzekļos babassu betaīnu kombinē ar citām- īpaši anjonu virsmaktīvajām vielām, jo tas uzlabo to darbību, mīkstina ādu un uzlabo putu kvalitāti- veidojot tās biezākas, krēmīgākas, maigākas. Babassu betaīnu var izmantot arī bez citām virsmaktīvajām vielām, nelielās koncentrācijās (2%-3%), līdzekļos, kas nav paredzēti mazgāšanai, bet ādas attīrīšanai- tonikos, kosmētikas noņemšanas pieniņos u.tml.


Pateicoties putošanu pastiprinošām īpašībām, babassu betaīnu var izmantot arī vannas putu gatavošanā.


Babassu betaīna sastāvā ir 36% virsmaktīvo vielu. Tas ir piemērots visu ādas un matu tipu, arī jūtīgas un bērnu ādas kopšanai paredzētos mazgājošos līdzekļos.
Babassu betaīna ph ir 5-7 un to izmanto koncentrācijā 2%-10% no kopējā kosmētikas līdzekļa svara.


Pieejamība

Šis produkts pagaidām nav pieejams.





Citas kategorijas


Kosmētikas bāzes

Kosmētikas bāzes (18)


Konservanti

Konservanti (6)


Emulgatori

Emulgatori (32)


Citas piedevas

Citas piedevas (73)


Kaltēti augi

Kaltēti augi (8)


Eksfolianti

Eksfolianti (12)


Komplekti

Komplekti (1)


Palīgrīki

Palīgrīki (7)


Minerālie pigmenti

Minerālie pigmenti (12)


Vaski un biezinātāji

Vaski un biezinātāji (19)


Virsmaktīvās vielas

Virsmaktīvās vielas (14)


Ekstrakti

Ekstrakti (15)


Enzīmi (2)

Visi Internetveikali un cenas