Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Eļļas Dabīgs silikona aizstājējs (Coco-caprylate) - 50 ml
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt
Eļļas arrow Dabīgs silikona aizstājējs (Coco-caprylate) - 50 ml
D - pantenols (provitamīns B5) - 20 mlDabīgu augļskābju maisījums 55% - 20 ml

Dabīgs silikona aizstājējs (Coco-caprylate) - 50 ml
Palielināt bildi


Dabīgs silikona aizstājējs (Coco-caprylate) - 50 ml

Cena: 3.56 €


Dabīgo silikona aizstājēju gatavo no kokosriekstu eļļas, to īpaši apstrādājot un iegūstot produktu, kas ir gandrīz identisks sajūtu ziņā silikonam (piemēram, bieži krēmos sastopamajam Cyclomethicone ), bet ir dabīgs, drošs un ekoloģisks lietošanā. “Coco- caprylate” ir Ecocert un BDIH akceptēta kosmētikas sastāvdaļa.


Dabīgo silikona aizstājēju izmanto krēmos, pieniņos un matu kosmētikā (maskās, balzāmos, kondicionieros), lai iegūtu kosmētikas līdzekli, kas nerada taukainu vai eļļainu sajūtu. Pievienojot kosmētikai dabīgo silikona aizstājēju, tas piešķirs ādai gludu, samtainu un “sausu” sajūtu, kā arī ātri iesūksies ādā, matu kosmētikā- nogludinās matus, padarīs tos mirdzošus, viegli izķemmējamus un mīkstus.


Dabīgo silikona aizstājēju izmanto kosmētikā līdzīgi eļļām- gatavojot emulsijas tipa līdzekļus to karsē kopā ar pārējām eļļas fāzes sastāvdaļām un izmanto 1%-15% koncentrācijā no kopējās kosmētikas līdzekļa masas.


Dabīgo silikona aizstājēju var izmantot arī eļļu maisījumos- gan tajos, kas paredzēti matiem, gan ķermeņa un sejas eļļām.


Dabīgais silikona aizstājējs ir piemērots visiem ādas tipiem, tas neaizsprosto poras, netraucē ādai “elpot” un ir izmantojams kopā ar visiem emulgatoriem, konservantiem un aktīvajām piedevām.


Dabīgais silikona aizstājējs nav karstumjūtīgs, tā degšanas punkts ir 140°C, tādēļ to droši var izmantot kā pamatu krēmiem, maskām, pieniņiem u.c. kosmētikas līdzekļiem.


Pieejamība

Veikalā: 15






Iespējams, Tevi varētu interesēt:

Olivem 1000 – emulsējošais vasks - 10 gr.
Olivem 1000 – emulsējošais vasks - 10 gr.
1.35 €

BTMS 50 emulgators - 10 gr.
BTMS 50 emulgators - 10 gr.
0.85 €


Visi Internetveikali un cenas