Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

|
Welcome!
Jūsu grozs:
0 Produkti
Kopā: 0.00 €

Līdz bezmaksas piegādei jāpievieno produkti par 30.00 €



Jūsu grozs pagaidām ir tukšs.

Sākums Produkti Eļļas Frakcionēta kokosriekstu eļļa
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Printēt
Eļļas arrow Frakcionēta kokosriekstu eļļa
Flip-top vāciņš 24 mm – 1 gb.Geogard – konservants (Gluconolactone, Sodium Benzoate) - 10 gr.

Frakcionēta kokosriekstu eļļa
Palielināt bildi


Frakcionēta kokosriekstu eļļa

Cena: 3.30 €


INCI: Caprylic/capric triglycerides

 

Frakcionēta kokosriekstu eļļa tiek iegūta no kokosriekstu eļļas, atdalot garo ķēžu taukskābes- laurīnskābi, stearīnskābi, miristīnskābi un atstājot tikai vidējo ķēžu taukskābes- kaprilskābi un kaprīnskābi, kas nodrošina eļļas vieglo, “sauso”, ne taukaino sajūtu uz ādas. Pateicoties atdalītajām taukskābēm, frakcionēta kokosriekstu eļļa ne tikai ir piemērota visiem ādas un matu tipiem, bet arī ir ļoti stabila un noturīga pret siltuma, gaismas un skābekļa iedarbību. Bieži šo eļļu sauc par “neitrālo eļļu” (vienkāršā sastāva un hipoalerģisko īpašību dēļ) vai par “MCT eļļu” (no angļu val. “medium chain triglicerides”).


Frakcionēta kokosriekstu eļļa nerada taukainu sajūtu uz ādas, tā neaizsprosto poras- atšķirībā no kokosriekstu eļļas, kas ļoti taukainu ādu īpašniekiem var veicināt poru aizsprostojumus piesātināto taukskābju- stearīnskābes un palmitīnskābes, dēļ. Frakcionēta kokosriekstu eļļa ir lielisks pamats augu izvilkumiem eļļā- īpaši tiem, kuriem nepieciešams gan siltums, gan gaisma (piemēram, asinszāle), jo eļļa neoksidējas un iegūtais macerāts ir izmantojams visiem ādas tipiem.


Frakcionētu kokosriekstu eļļu var izmantot, gatavojot ne tikai krēmus, fluīdus, pieniņus, sviestus, maskas un skrubjus, bet arī ēterisko eļļu koncentrātus (piemēram, atšķaidot rožu vai jasmīnu absolūtu), smaržu rullīšus, dziedējošus ēterisko eļļu maisījumus (aknei, iekaisumiem, izsitumiem).


Frakcionēta kokosriekstu eļļa lieliski iesūcas ādā, neatstājot taukainu spīdumu vai lipīgu sajūtu, tā ir piemērota arī problemātiskai ādai ar noslieci uz poru aizsprostojumiem, tā ir brīnišķīga bāze dažādiem eļļu un ēterisko eļļu maisījumiem, serumiem, masāžas eļļām un sviestiem, kā arī vannas produktiem (ziepēm, vannas bumbām, dušas produktiem), matu maskām, balzāmiem un kondicionieriem, kā arī matu galu eļļām un serumiem, jo frakcionēta kokosriekstu eļļa nerada taukainu sajūtu.


Frakcionēta kokosriekstu eļļa ir siltumizturīga- to droši var sildīt, gatavojot emulsijas tipa produktus, kā arī to var izmantot gatavojot lūpu balzāmus, ziedes, pirms un pēc sauļošanās eļļu maisījumus, pēc epilācijas līdzekļus, kosmētikas noņemšanas eļļas un citus lieliskus produktus.


Frakcionētu kokosriekstu eļļu izmanto koncentrācijā no 1% līdz 100%, to droši var izmantot arī mazu bērnu aprūpē- masāžas eļļām, krēmiem u.c. Kosmētikas līdzekļiem.




:



Visi Internetveikali un cenas