Dabiska kosmētika un izejvielas
  • Melleņu sēklu eļļa (Vaccinum myrtillus seed oil) - 10ml

Melleņu sēklu eļļu iegūst ar auksto spiešanas metodi no Ziemeļeiropā augušu melleņu sēklām – pārtikas rūpniecības blakusprodukta. Melleņu sēklu eļļa ir aktīvas iedarbības augu eļļa ar augstu vērtīgo taukskābju un dabisko antioksidantu saturu.


Melleņu sēklu eļļa ir viegla, labi iesūcas un neaizsproto poras, tā ir lieliski piemērota visiem ādas tipiem, bet īpaši novecot sākušai, neelastīgai, „nogurušai” un pelēkai ādai, kā arī tā mīkstina un atjauno ādu, līdzsvaro tās mitruma līmeni, novērš ādas sabiezejumus, lobīšanos, niezi un tās rezultātā radušos apsārtumu. Melleņu sēklu eļļa, pateicoties augstajam antioksidantu un E vitamīna saturam, ir lieliski piemērota kā piedeva ādas kopšanas līdzekļiem vai eļļām pēc sauļošanās, jo mazina saules UV staru negatīvo ietekmi.


Melleņu sēklu eļļu ieteicams izmantot ne tikai sejas un ķermeņa ādas kopšanā, bet arī matu kopšanas līdzekļos – tā uzlabos matu elastību un atjaunos to lipīdu slāni, kā arī lieliski mazinās galvas ādas sausumu un novērsīs blaugznu veidošanos.


Melleņu sēklu eļļa ir lieliska piedeva krēmiem, fluīdiem, želejām, pieniņiem, serumiem un maskām, kā arī eļļu maisījumiem ādas un matu kopšanai.


Melleņu sēklu eļļa ir karstumjūtīga - to nevajadzētu apstrādāt temperatūrā virs 50 °C. Melleņu sēklu eļļu var lietot tīrā veidā kā intensīvu „anti-age” un revitalizējošu serumu, kā arī līdz 10% koncentrācijā dažādos kosmētikas līdzekļos un eļļu maisījumos.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Melleņu sēklu eļļa (Vaccinum myrtillus seed oil) - 10ml

  • Pieejamība: 23
  • 4.25€


Piegādes veidi

Apmaksas veidi