Dabiska kosmētika un izejvielas
  • Godži ogu eļļa – 50 ml

INCI: Caprylic/capric triglycerides, Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract.

Godži ogu eļļu iegūst macerācijas ceļā – ekstrahējot godži ogas frakcionētā kokosriekstu eļļā. Šī eļļa ir lielisks ādas kopšanas līdzeklis, kā arī brīnišķīga piedeva krēmiem, serumiem, balzāmiem un citiem kosmētikas līdzekļiem.

Godži ogas tiek uzskatītas par „super-food”, jeb augu, kas spēj nodrošināt cilvēka organismu ar augstu vitamīnu un minerālvielu devu. Ādas kopšanā godži ogu eļļa ir neaizvietojams antioksidantu avots, kas novērš priekšlaicīgu novecošanos un pasargā ādu no nelabvēlīgiem ārējiem faktoriem (klimats, gaisa piesārņojums u.tml.), kā arī veicina kolagēna sintēzi ādā, tādejādi uzlabojot ādas elastību un tonusu, mazinot grumbu veidošanos. Godži ogas tiek uzskatītas arī par būtisku dermostimulantu, proti, ogās un no tām iegūtajos kosmētikas līdzekļos ir sastopama augsta polisaharīdu, aminoskābju un vitamīnu koncentrācija, kas paaugstina šūnu enerģiju un vielmaiņas procesus šūnās, kas nodrošina ādas ātrāku atjaunošanos, mazina iekaisuma procesus un veicina veselīgu ādas šūnu veidošanos.

Godži ogu eļļu kosmētikā var izmantot tīrā veidā kā ādas kopšanas serumu, kā arī to ieteicams izmantot eļļu maisījumos, ādas kopšanas krēmos un pieniņos, matu maskās un balzāmos, lūpu balzāmos, ķermeņa sviestos, maskās.

Matu kopšanā godži ogu eļļa būs piemērota piedeva krāsotu, ķīmiski apstrādatu matu kopšanas līdzekļiem (maskām, balzāmiem), jo eļļā esošie antioksidanti un aminoskābes novērš krāsas izbalošanu, uzlabo matu struktūru un mazina karstuma un UV staru izraisītos matu bojājumus.

Godži ogu eļļu izmanto kosmētikā koncentrācijā no 1% līdz 100%, to var apstrādāt temperatūrā līdz 80°C, kā arī pievienot bāzes krēmam, pieniņam vai želejai.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Godži ogu eļļa – 50 ml

  • Pieejamība: 10
  • 2.80€


Piegādes veidi

Apmaksas veidi