Dabiska kosmētika un izejvielas
  • Persiku kauliņu eļļa (Prunus Persica)

Persiku kauliņu eļļu iegūst no šo augļu kauliņu kodoliem, izmantojot auksto spiešanas metodi. Persiku eļļa ir viegla un maiga - tā ātri iesūcas ādā, neatstājot taukainu vai lipīgu sajūtu.

Persiku kauliņu eļļai piemīt ādu atjaunojošas, mīkstinošas un barojošas īpašības, tā novērš ādas sausumu un pelēcīgumu, izlīdzina krunciņas un uzlabo elastību. Šī eļļa ir piemērota visiem ādas tipiem, bet īpaši lieliska sausai, jūtīgai, saules vai vēja iedarbībā iekaisušai ādai, kurai nepieciešamas īpašas rūpes, kā arī novecot sākušai ādai.

Pateicoties augstajam A, E vitamīnu un dabīgo antioksidantu saturam, persiku kauliņu eļļa ādu padara stingrāku, poras nemanāmākas un ādas toni vienmērīgu.

Šo eļļu neiesaka lietot cilvēkiem ar alerģiju pret riekstiem.

Persiku kauliņu eļļa būs brīnišķīga gan masāžām - arī pavisam maziem bērniņiem, gan kā kosmētikas noņēmējs, gan ķermeņa un sejas krēmu, matu masku sastāvā.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Persiku kauliņu eļļa (Prunus Persica)

  • Pieejamība: 19
  • 2.41€


Papildu izvēles:


Piegādes veidi

Apmaksas veidi