Dabiska kosmētika un izejvielas
  • Ceriņu destilāts (Syringa vulgaris flower water) - 100 ml

Ceriņu destilātu iegūst no svagiem ceriņu ziediem ar tvaika destilāciju. Tam piemīt maigs ziedu aromāts un šo destilātu ieteicams izmantot sejas un ķermeņa ādas, kā arī matu kopšanā.


Ceriņu ziediem piemīt vieglas antibakteriālas, pret iekaisuma un nomierinošas īpašības, kā arī tie mazina tūskainību un līdzsvaro ādu, tādēļ ceriņu destilāts ir piemērots visiem ādas tipiem, kā arī iekaisušas ādas kopšanai.


Ceriņiem piemīt vieglas tonizējošas īpašības, kas īpaši svarīgi kuperozes, jeb paplašinātu sīko ādas kapilāru gadījumos- ceriņu destilāts uzlabos ādas stāvokli, mazinās apsārtumu un palīdzēs nostiprināt kapilārus.


Līdzīgi kā citi destilāti, ceriņu ziedūdens ir piemērots ādas tonizēšanai un atsvaidzināšanai, matu aromatizēšanai, kā piedeva dažādiem kosmētikas līdzekļiem ūdens vietā- krēmos, maskās, želejās, pieniņos, tonikos, šapmūnos un balzāmos.


Ceriņu destilātu var lietot arī acu zonas kopšanai – samitrinot vates plāksnīti un uzklājot uz aizvērtiem acu plakstiņiem tas mazinās tūsku un tumšos lokus, atsvaidzinās un mitrinās ādu.


Ceriņu destilāts iegūts no Jelgavas novadā augušiem bioloģiskas kvalitātes ceriņu ziediem.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Ceriņu destilāts (Syringa vulgaris flower water) - 100 ml

  • Pieejamība: Pre-Order
  • 4.40€

Piegādes veidi

Apmaksas veidi