Dabiska kosmētika un izejvielas
  • Augu glicerīns (Glycerin) – 50ml
Glicerīns ir biezs, salds, viskozs šķidrums bez krāsas un smaržas. To var izšķīdināt ūdenī vai spirtā, bet tas nešķīst eļļā.

Glicerīns ir higroskopisks- tas absorbē ūdeni no apkārtējās vides. Glicerīns ir ādu mīkstinošs līdzeklis, tas notur un piesaista mitrumu ādā. Glicerīnu iegūst no eļļām kā ziepju ražošanas blakus produktu to atdalot ziepju gatavošanas procesā. Piemēram, glicerīna ziepju bāze satur līdz 15-20% glicerīna.

Glicerīnu kosmētikā lieto kā papildu mitrinātāju un mīkstinātāju ūdens bāzes produktiem- šampūniem, dušas ziepēm un želejām, krēmiem, ādas kopšanas želejām, pieniņiem, maskām, tonikiem. Pievienojiet 100 ml ziedūdeņa ēdamkaroti glicerīna un tas būs mitrinošāks un mīkstinošāks- īpaši sausai, dehidrētai ādai.

Piedāvājam augu glicerīnu 99% koncentrācijā (atlikušais 1% ir ūdens). Uzglabājiet glicerīnu vēsā, tumšā vietā noslēgtā iepakojumā.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Augu glicerīns (Glycerin) – 50ml

  • Pieejamība: 26
  • 1.35€


Piegādes veidi

Apmaksas veidi