Dabiska kosmētika un izejvielas
  • Alantoīns (Allantoin) - 10 gr.
Alantoīns palīdz dziedēt ādas brūces, mazināt ādas kairinājumu un stimulē veselīgu ādas audu augšanu.

Alantoīns dabā ir sastopams tauksaknes augā, tādēļ gadsimtiem ilgi tauksaknes lapas un saknes izmanto, lai veicinātu brūču dzīšanu, mazinātu iekaisumus, izsitumus, mazinātu pietūkumu un asinsizplūdumus pēc sasitumiem.

Alantoīns mīkstina ādas dabisko sastāvdaļu- keratīnu, kā arī uzlabo ādas mitruma piesaistīšanas spējas, kas ir īpaši nepieciešams dehidrētai (atūdeņotai) un sausai ādai.

Alantoīnu plaši var izmantot kosmētikas līdzekļos- roku krēmos un losjonos, pēc sauļošanās kosmētikā ( arī krēmos, pieniņos, kurus izmato pēc sauļošanās solārijā), pēc skūšanās losjoniem un tonikiem (alantoīns mazinās iekaisumu, dziedēs ādas mikrotraumas), matu kopšanas līdzekļos (to var pievienot matu balzāmiem, matu maskām), sejas, acu ķermeņa krēmos (alantīnu var pievienot gan krēma vai želejas gatavošanas procesā, gan gatavām krēma bāzēm).

Alantoīns ir balts pulveris bez smaržas, tas labi šķīst ūdeni, nav jūtīgs pret siltumu un tā Ph ir līdzīgs cilvēka ādas ph- 4.5 līdz 6.

Alantoīns ir lieliski piemērota piedeva jūtīgai, iekaisušai ādai, ar pinnēm, izsitumiem. Šī viela krēmos, losjonos, pieniņos, tonikos ir nepieciešama nelielā koncentrācijā- no 0.5% līdz 2%

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Alantoīns (Allantoin) - 10 gr.

  • Pieejamība: 15
  • 0.95€


Piegādes veidi

Apmaksas veidi