Dabiska kosmētika un izejvielas
  • Amphosol 2C (Disodium Cocoamphodiacetate) - 50 ml

Amphosol 2C ir no kokosriekstu eļļas iegūta virsmaktīva viela, ko iespējams izmantot gan kā pamatu mazgājošam līdzeklim, gan kā papildus piedevu citu virsmaktīvo vielu maisījumiem. Amphosol 2C ir amfotēra virsmaktīva viela- tā maina jonu uzlādi atkarībā no kosmētikas līdzekļa skābju- sārmu (ph) līdzsvara- sārmainā vidē (7+ ph) tas ir negatīvi lādēts, kas nodrošina izteiktas mazgājošas un putojošas īpašības, bet skābā vidē (zem ph7) tā darbība ir pozitīvi lādēta- kas nodrošina mīkstinošas, statisko elektrību mazinošas un kondicionējošas īpašības.


Amphosol 2C mazgājošos līdzekļos izmanto koncentrācijās 5%-50% un tas ir kombinējams kopā ar visām virsmaktīvām vielām- gan anjonu, gan nejonu un amfotērām. Pateicoties tam, ka Amphosol nav kairinošs un ādu attīra maigi, tas īpaši piemērots sejas, kakla un dekoltē zona tīrīšanas līdzekļiem, kā arī mazu bērnu mazgāšanai un jūtīgām ādām un gļotādām paredzētos mazgāšanas līdzekļos.


Kopā ar decilglukozīdu Amphosol veido maigu un attīrošu sejas mazgāšanas līdzekli, kas nesavelk un nesausina ādu.


Amphosol 2C uzlabo mazgāšanas līdzekļu konsistenci (sabiezina) un neitralizē citu, kairinošāku, virsmaktīvu vielu (piemēram, betaīnu) iedarbību uz ādu.


Amphosol 2C ph ir 8.5-9, tādēļ izmantojot to kā vienīgo vai galveno virsmaktīvo vielu, kosmētikas līdzekļa ph nepieciešams “paskābināt”.


Amphosol 2C satur 38% virsmaktīvo vielu.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Amphosol 2C (Disodium Cocoamphodiacetate) - 50 ml

  • Pieejamība: Pre-Order
  • 1.85€

Piegādes veidi

Apmaksas veidi