Dabiska kosmētika un izejvielas
  • Mikronizēts titāna dioksīds (Titanium dioxide) - 10 gr.

Mikronizēts titāna dioksīds ir īpaši smalki, līdz kristāliskai struktūrai sasmalcināts dabisks minerāls- ilmenīts.


Mikronizēta titāna dioksīda daļiņu nelielais izmērs piešķir šim baltajam pulverim spēju atstarot gaismu- saules UVA un UVB starus, bet tas neatstāj baltu kārtu uz ādas un tādēļ ir piemērots gan ikdienas kosmētikā, kurai nepieciešams SPF filtrs, gan sauļošanās kosmētikā.


Mikronizēts titāna dioksīds, līdzīgi kā citi dabiskie saules aizsargfiltri (cinka oksīds, titāna dioksīds un šo minerālu maisījumi) nešķīst ūdenī vai eļļā, bet to var viegli iejaukt krēmos, pieniņos, eļļu maisījumos.


Mikronizēts titāna dioksīds ir īpaši efektīvs saules aizsargfiltrs un tas nepieciešams salīdzinoši nelielās koncentrācijā - 6% mikronizēta titāna dioksīda kosmētikas līdzeklī sniedz SPF 16-19.


Mikronizēts titāna dioksīds nav jūtīgs pret augstu temperatūru, tādēļ to kosmētikai var pievienot pirms vai pēc karsēšanas- pēc Jūsu ieskatiem un izvēlētās receptes vajadzībām.


Mikronizēto titāna dioksīdu izmanto koncentrācijā no 2% līdz 15%. Jo augstāka mikronizētā titāna dioksīda koncentrācija kosmētikas līdzeklī, jo augstāks tā SPF. 1% mikronizētā titāna dioksīda veido SPF 2.8 – 3.


Mikronizēto titāna dioksīdu droši var izmantot arī mazu bērnu un zīdaiņu kosmētikā. Atšķirībā no cinka oksīda tam nepiemīt izteiktas sausinošas īpašības.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Mikronizēts titāna dioksīds (Titanium dioxide) - 10 gr.

  • Pieejamība: Pre-Order
  • 2.55€

Piegādes veidi

Apmaksas veidi