Dabiska kosmētika un izejvielas
  • MM papildus emulgators(Myristyl Myristate) – 10 gr.

MM (myristyl myristate), jeb miristil miristāts pilnīgi dabīgs, no augu eļļām iegūts papildus emulgators un biezinātājs.


MM (myristyl myristate)iegūst no augu eļļās sastopamās taukskābes- miristilskābes un tas ir balti, vaskam līdzīgi gabaliņi bez izteikta aromāta.


MM (myristyl myristate) izmanto ķermeņa, sejas un matu kosmētikā, lai piešķirtu kosmētikas līdzeklim zīdainu, bagātīgu, bet nosacīti “sausu” sajūtu, kas ir īpaši svarīgi barojošos krēmos un sviestos- MM (myristyl myristate) samazina bagātīgi barojošu līdzekļu taukaino spīdumu un “lipīgumu”.


Matu balzāmos un maskās MM (myristyl myristate) izmanto, lai piešķirtu papildus barojošas īpašības, kā arī biezinātu un veidotu izteikti baltu, krēmveida konsistenci.


MM (myristyl myristate) ir piemērots visiem ādas tipiem, to īpaši ieteicams izmantot kosmētikas līdzekļos ar salīdzinoši augstu taukvielu saturu (virs 15%).


MM (myristyl myristate) kausē eļļas fāzē, tas kūst 50°C .


MM (myristyl myristate) ir savienojams ar visiem emulgatoriem un to izmanto 1%-8% koncentrācijā.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

MM papildus emulgators(Myristyl Myristate) – 10 gr.

  • Pieejamība: 2
  • 1.00€


Piegādes veidi

Apmaksas veidi