Dabiska kosmētika un izejvielas
  • Mikronizēts cinka oksīds (Micronized zinc oxide) - 10 gr.

Mikronizēts cinka oksīds ir dabisks minerāls- cinks, kas sasmalcināts smalkā pulverī ērtākai lietošanai un lai līdz minimumam samazinātu baltinošo efektu.


Mikronizēts cinka oksīds ir viens no efektīvākajiem saules UVA un UVB staru aizsargfiltriem, kas absorbē un atstaro gan īsos (290-320 nm) starus, gan garos (līdz 400 nm) UV starus, neiesūcas ādā, nav toksisks, kairinošs, ādas jūtību vai alerģiskas reakcijas izraisošs.

Mikronizēts cinka oksīds, līdzīgi kā parastais cinka oksīds un citi minerāli (titāna dioksīds, piemēram) neizšķīst ne eļļā, ne ūdenī, bet to var viegli iejaukt jebkurā šķidrumā.

Mikronizētu cinka oksīdu bieži kombinē kopā ar mikronizētu titāna dioksīdu, lai samazinātu cinka oksīda daudzumu- 1% mikronizētā cinka oksīda piešķir kosmētikas līdzeklim 1-1.5 SPF.

Papildus saules aizsargfaktoram, cinka oksīds labvēlīgi iedarbojas uz ādu- samazinot kairinājumu, apsārtumu, tam piemīt nomierinoša, antibakteriāla iedarbība.

Mikronizēts cinka oksīds nav karstumjūtīgs, to var izmantot gan krēmos, gan sviestos, eļļās un to maisījumos koncentrācijā līdz 30%. Šo cinka oksīdu var lietot kā vienīgo UV staru filtru vai kombinēt kopā ar pulverveida mikronizētu titāna dioksīdu vai pastu.

Mikronizēto cinka oksīdu droši var izmantot bērniem paredzētos saules aizsarglīdzekļos.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Mikronizēts cinka oksīds (Micronized zinc oxide) - 10 gr.

  • Pieejamība: 5
  • 2.55€


Piegādes veidi

Apmaksas veidi