Dabiska kosmētika un izejvielas
  • Attīrīts bišu vasks (Cera alba wax) - 10 gr.

Attīrīts vasks tiek iegūts rafinējot un filtrējot un bišu vasku, lai mazinātu tā izteikto dzelteno krāsu un raksturīgo aromātu.


Attīrīts bišu vasks ir viegli bēšā krāsā, tam nav izteiktā, bišu produktiem raksturīgā medus aromāta.


Attīrītu bišu vasku izmanto ka biezinataju un konsistences veidotāju dažādos kosmētikas līdzekļos- balzāmos, sviestos, krēmos, lūpu krāsās, maskās un skrubjos. Tas nepadara dzeltenīgu kosmētikas līdzekļa krāsu un neietekmē tā aromātu.


Bišu vasku pieveno kosmētikas līdzekļa eļļas fāzei, jeb kausē eļļā temperatūrā ap 50°C. Attīrīts bišu vasks nav karstumjūtīgs un to kosmētikā izmanto no 1% līdz 30% koncentrācijā. Bišu vasks nešķīst ūdenī!

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu autorizējieties vai reģistrējieties lai rakstītu atsauksmi

Attīrīts bišu vasks (Cera alba wax) - 10 gr.

  • Pieejamība: 13
  • 0.60€


Piegādes veidi

Apmaksas veidi